Frukost- och bufféservering 1
Kurskod: SEEFRU51 Poäng: 100Kursen frukost- och bufféservering 1 omfattar punkterna 1–3 under rubriken Ämnets syfte.
Nedan finner du Centralt innehåll samt betygskriterier (tidigare kunskapskrav) för kursen.
Kursen frukost- och bufféservering 1 omfattar punkterna 1–3 under rubriken Ämnets syfte.
Nedan finner du Centralt innehåll samt betygskriterier (tidigare kunskapskrav) för kursen.
Gör ändringar i betygsmatrisen genom att klicka på betygskriterierna. Spara för att få en länk till betygsmatrisen.
Betyget A | Betyget C | Betyget E |
---|---|---|
Eleven beskriver på ett utvecklat sätt serveringsmetoder, bärtekniker och matsalshantverk inom frukost- och bufféservering. | Eleven beskriver på ett enkelt sätt serveringsmetoder, bärtekniker och matsalshantverk inom frukost- och bufféservering. | Eleven medverkar i att beskriva serveringsmetoder, bärtekniker och matsalshantverk inom frukost- och bufféservering. |
Eleven samtalar om uppdukning, bordsdekorering och efterarbete på ett utvecklat sätt. | Eleven samtalar om uppdukning, bordsdekorering och efterarbete på ett enkelt sätt. | Eleven medverkar i att samtala om uppdukning, bordsdekorering och efterarbete. |
Eleven utför dessutom med gott resultat arbetsmoment inom frukost- och bufféservering på ett serviceinriktat, hygieniskt samt säkert sätt. | Eleven utför dessutom med tillfredsställande resultat arbetsmoment inom frukost- och bufféservering på ett serviceinriktat, hygieniskt samt säkert sätt. | Eleven medverkar dessutom i att utföra arbetsmoment inom frukost- och bufféservering på ett serviceinriktat, hygieniskt samt säkert sätt. |
Informationen på den här sidan hämtades från skolverket .